Laif kids is een platform waar je zowel baby- en kinderartikelen kan kopen en verkopen. Of je nu een eigen merk, een leuk boetiekje of zelf kinderen hebt die hun spullen ontgroeid zijn. Jouw artikelen verkoop je gemakkelijk, veilig en snel op Laif kids. 

Voordelen

Vergroot je omzet Vergroot je omzet 
Bereik een grotere (lokale) doelgroep

 

No cure no pay No cure - no pay
Verkoop je niets? Dan betaal je ook niets

 

100% transparant 100% transparant
Geen verborgen kosten of regels

Transparant

In een paar simpele stappen maak je een account aan en voeg je jouw producten toe. Je bepaalt zelf de prijs. Laif kids verrekent over ieder product 10% commissie & €1,- administratiekosten. Dit zodat jij je producten veilig en zorgeloos kunt verkopen via onze webshop.

Wij verzorgen de rest. Van het bereiken van de juiste doelgroep tot aan de daadwerkelijke verkoop. Hierna pak je zelf het stokje weer over en maak je het pakket gereed voor verzending of ophalen door de koper. 

Waar wacht je dus nog op en start met verkopen!  
Registreer je hier
 
De retourvoorwaarden zijn afhankelijk welk type verkoper je bent.

Verkoop je als particulier tweedehands spullen, dan heeft de consument geen recht op retour, tenzij het artikel in werkelijkheid niet overeen komt met het product dat jij online hebt aangeboden.

Verkoop je als bedrijf via Laif kids, dan heeft de consument wel recht op retour. Welke retourvoorwaarden je faciliteert voor je kopers bepaal je zelf.

Lees hier meer informatie over retourneren