Veiligheidsvoorschriften Laif kids

Speenkoorden
De speenkoorden worden met de hand gemaakt en zijn maximaal 22cm lang (excl. speenclip).
Laif kids heeft de speenkoorden uitgebreid getest en voorzien van de best mogelijke knopen. De speenkoorden zijn geen speelgoed. Door gebruik zal het speenkoord slijten. Controleer daarom altijd voor gebruik of alle onderdelen nog stevig vast zitten.
Let op: wanneer het speenkoord in contact komt met vloeibare substanties (zoals speeksel en/of water) zal het speenkoord sneller slijten of kapot gaan.

Het speenkoord dient altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. Bij gebruik de speenclip altijd bevestigen aan een kledingstuk. Gebruik het speenkoord niet in bed. De kans is aanwezig dat het speenkoord om het nekje draait.
Het gebruik van een speenkoord is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Laif kids is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van het speenkoord.

 

Wagenspanner, muurhanger & boxspanner
De wagenspanners, muurhangers en boxspanners worden met de hand gemaakt. Laif kids heeft bovengenoemde producten uitgebreid getest en voorzien van de best mogelijke knopen. De wagenspanners, muurhangers & boxspanners zijn geen speelgoed. Door gebruik zullen de producten slijten. Controleer daarom altijd voor gebruik of alle onderdelen nog stevig vast zitten.
Let op: wanneer de wagenspanner, muurhanger of boxspanner in contact komt met vloeibare substanties (zoals speeksel en/of water) zal het sneller slijten of kapot gaan.

De wagenspanner, muurhanger of boxspanner dient altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. Het gebruik van één van bovenstaande producten is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Laif kids is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van de wagenspanner, muurhanger of boxspanner.

 

Laif kids is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Bij gebruik van onze producten ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom altijd voor gebruik of alle onderdelen nog stevig vast zitten. Bij beschadiging of bij twijfel over de kwaliteit van het product, dien je het niet meer te gebruiken. 

Laif kids heeft deze veiligheidsvoorschriften opgesteld voor de veiligheid van jouw kind. De eindgebruiker(s) is verantwoordelijk voor het in acht nemen en nastreven van deze veiligheidsvoorschriften.
Wanneer je bij aankoop van het product akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Laif kids, bevestig je dat je op de hoogte bent van deze veiligheidsvoorschriften en hiermee akkoord gaat.

Heb je vragen over onze veiligheidsvoorschriften? Neem dan contact met ons op.

 Bekijk de collectie