Veiligheidsvoorschriften Laif kids

 

Muurhanger
De muurhangers worden met de hand gemaakt. Laif kids heeft de muurhangers uitgebreid getest en voorzien van de best mogelijke knopen. De muurhangers zijn geen speelgoed. Door gebruik zullen de producten slijten. Controleer daarom altijd voor gebruik of alle onderdelen nog stevig vast zitten.
Let op: wanneer de muurhanger in contact komt met vloeibare substanties (zoals speeksel en/of water) zal het sneller slijten of kapot gaan.

De muurhanger dient altijd onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. Het gebruik van één van bovenstaande producten is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Laif kids is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van de muurhanger.

 

Laif kids is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Bij gebruik van onze producten ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom altijd voor gebruik of alle onderdelen nog stevig vast zitten. Bij beschadiging of bij twijfel over de kwaliteit van het product, dien je het niet meer te gebruiken. 

Laif kids heeft deze veiligheidsvoorschriften opgesteld voor de veiligheid van jouw kind. De eindgebruiker(s) is verantwoordelijk voor het in acht nemen en nastreven van deze veiligheidsvoorschriften.
Wanneer je bij aankoop van het product akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Laif kids, bevestig je dat je op de hoogte bent van deze veiligheidsvoorschriften en hiermee akkoord gaat.

Heb je vragen over onze veiligheidsvoorschriften? Neem dan contact met ons op.

 Bekijk de collectie