Registreren

 

Laif kids is een platform waar je zowel baby- en kinderartikelen kan kopen en verkopen. Of je nu een eigen merk, een leuk boetiekje of zelf kinderen hebt die hun spullen ontgroeid zijn. Jouw artikelen verkoop je gemakkelijk, veilig en snel op Laif kids. 

Voordelen

Vergroot je omzet Vergroot je omzet 
Bereik een grotere (lokale) doelgroep

 

No cure no pay No cure - no pay
Verkoop je niets? Dan betaal je ook niets

 

100% transparant 100% transparant
Geen verborgen kosten of regels

Transparant

In een paar simpele stappen maak je een verkoopaccount, richt je jouw profiel in en voeg je producten toe.  Jij bepaalt zelf de vraagprijs en daarbovenop berekenen wij een platform commissie. Je betaald alleen een commissie als je iets verkoopt, zo loop je geen risico. Dat is ons principe van No cure - No pay. 

Voor tweedehands producten rekenen wij commissie van 5% + 0,75 cent verwerkingskosten en voor nieuwe artikelen aangeboden door zakelijke verkopers hanteren wij een commissie van 8%* + 0,75 verwerkingskosten. De commissie wordt automatisch verwerkt in de verkoopprijs zodra je een product online zet. De koper ziet dus direct de juiste prijs staan en komt niet voor onverwachte verrassingen te staan in de checkout. 

*Zodra je meer gaat verkopen passen wij staffelkortingen toe. Voor meer informatie neem contact met ons op via verkopen@laifkids.nl

Een klein rekenvoorbeeld met 5% commissie

Als jij € 5 aan jouw artikel wilt verdienen, vul je een vraagprijs in van € 5. Automatisch berekenen wij hier bovenop de platform kosten wat de verkoopprijs € 6,15 maakt exclusief eventuele verzendkosten.

Na het online zetten van je producten verzorgen wij de rest. Van het bereiken van de juiste doelgroep tot aan de daadwerkelijke verkoop. Hierna pak je zelf het stokje weer over en maak je het pakket gereed voor verzending of ophalen door de koper. Lees hier onze verkooptips. 

Waar wacht je dus nog op en start met verkopen!
 
Registreer je hier